5/01/2012

Täytettyjä sieniä ja munakoisovuoka


Lauantai illan hurmaksi tein herkkua: Täytettyjä sieniä ja munakoiso-lisäkettä.Helppoa kuin mikä ja onnistuu jopa tälläiseltä poropeukalolta. :D
Täytetyt sienet:

Tarvitset siiis:
Herkkusieniä, pekonia,
erillaisia juustoja (minulla valkohomejuustoa,sinihomejuustoa ja  chili-mexican-cheddarjuustoa).
Ja coktailtikkuja

Laita tikut likoamaan veteen. Nyppäise sienistä jalat veke.

Täytä sienet juustoilla.
Kääri pekoni sienten ympärille ja tunge tikut (tikkuja muuten ei tarttee jos on pieniä sieniä).

Paista uunissa 225*C n. 20-25 min
Sitten se munakoisovuoka:
Tarvitset: Munokoisoa, paprikoita, sienien jalkoja, pekonia,
Aurajuustoa/sinihomejuustoa, valkosipulia, oliiviöljyä, pippuria ja suolaa
Lisäksi munia ja lisää pekonia. :D

Leikkaa munakoiso ja anna itkettyä.

Leikkaa sienten jalat ja tunge ne vuokaan.

Leikkaa paprikat ja tunge ne vuokaan.

Leikkaa pekoni ja ripottele vuokaan.

Ja sitten tungetaan valkosipuli vuokaan.

Munakoison vuoro.Kuivaa munakoisopalat käsipaperilla ja tunge vuokaan.

Tunge tällä kertää vuokaan aurajuusto ja mausteet(suola, pippuri ja öljy)

Sitten muna (hoksasin vasta tässä vaiheessa että mikä puuttuu! )
Muna on tarpeen.

Tunge muna vuokaan. Kananmuna! ;)

Tarkista vielä oliko kaikkea...

Sekoita pöperö.
Paista 225*C n.30 min.

Volaa' Tajuttoman hyvää! :D

     

 Nämä kaikki voisi periaatteessa tehdä myös grillissä, jos tunkisi folionyytteihin työn munakoisovuuan..
Ja periaattessa tämä on karppaus ruokaa? Vai onko?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti