Suppilovahveroherkku |
Parasta perusruokaa ikinä. :)
Voisin syödä tätä aina vain lisää ja lisää.
Puolukkahillon (ei survoksen, vaan makean puolukkahillon) kanssa parasta!
Puolukkahillon (ei survoksen, vaan makean puolukkahillon) kanssa parasta!
Suppilovahveropannu:
Ainekset:
-suppilovahveroita
-6-8 isoa perunaa
-2 porkkanaa
-1 sipuli
-n.3-5valkosipulia
-voita
-ruokakermaa
-lisäksi pippuria ja suolaa
-ruohosipulia/persiljaa koristeluun
-ruohosipulia/persiljaa koristeluun
Ohje:
1. Puhdista sienet.
2. Paista pannulla sienet (voitilkan kera).
3. Poista sienet pannulta, kaada neste pois.
4. Kuori ja paloittele perunat ja porkkanat. Pilko sipuli ja valkosipuli.
5. Paista perunat, porkkanat ja sipulit voissa hieman kullanruskeiksi.
Lisää hieman vettä n.2-3 dl ja anna porista kunnes on juurekset kypsiä.
6. Lisää sienet ja ruokakerma (jos kerma ei riitä, niin vielä hieman vettä).
7. Mausta pippurille ja suolalla ja anna mytiä vielä ehkä n.5min.
8. Koristella voi ruohosipulilla/persiljalla.
Jos sattuu olemaan peruna-allergikko niin pottu vaan pois. Niin tästä saa hyvää sienikastiketta. Lisää vaan pastaa vain seuraksi. 3-vuotiaani lemppariruoka! ;) |
On ne suppilovahverot vaan niin kauniita! |
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti