5/16/2013

Pitkästä aikaa


Mihin aika tuntuukaan katoavan? Tuntuu että elämässäni tapahtuu vaikka mitä, ja samalla ei mitään.

Tavaroiden myyntiä taas, niinkuin aina.. 
Olisi 2 kanavaa minkä kautta myydä, huutonetti ja facebook. 
Ja koko ajan ongelmana että kumpi on parempi?
Huutonetissä joka viikko pitää lisätä kohteita. Ja vaikka jotkut roikkuukin viikon, niin menevät lopulta kaupaksi. Äippävaatteet menneet kaikki! Byebye (ja sain jopa voittoa siitä kuin millä olen ostanut)!
Niitä ei kaivata (ellei satu "onnellinen vahinko", mitä suuresti epäilen).
Facebookissakin olen yrittänyt myydä. Tunnin sisällä (omanpaikkakuntanifaceryhmässä) mennyt mattosetti ja astioita!?
Kokeilin facebookin xl-kirppiksellä myyvä naisten vaatetta mutta ei tunnu menevän?!
Vaikka tosi alhaiset hinnat. Vai enkö vain osaa? Tiedä häntä. Vai sittenkin pitäisi keskittyä vain ja ainostaan oman kaupunkini faceryhmään! Ehkä?

Helmikuussa alkanut paha polvikipu jatkuu edelleen . Ja nyt onkin selvinnyt että se on polvilumpion kondromalasia. Voi jee, kivat tuskat joka hemmetin päivä. Välillä se tuntui katoavan mutta aina kun hieman enemmän rasitan, niin kipu palaa.
Sain jopa fysiterapeutille lähetteen, joka tietää 225€ kuukausittaista menoerää. Mikä tuntuu valtavalta summalta. Varsinkin jos ainoat tulot on työkyvyttömyyseläke..
Eiköhän terveys ole kuitenkin tärkeämpi kuin joku raha.
Vaihtoehtona oli ollut käydä kunnallisessa fysioterapiassa. Ajan olisi varmaan saanut jonnekkin puolen vuoden päähän ja huonoilla tuloksilla (leikkaus tiedossa jos ei hoida tätä heti).
Uskomatonta miten paljon voikaan tehdä 1 tunnin aikana.
Tällä yksityisellä olen saanut lymfaterapiaa, ultraääntä, hierontaa ja teippaukset (ja jumpaa mikä jätetty pois, kun kotona teen säännöllisesti + joka ikinen aamu ja ilta jalannostoja). Ja kehonmittausta ja ja ja..
Jotenkin paljon tehokkaampaa yksityisellä kuin kunnallisella.
Selän takia kun olen joskus käynyt kunnallisella, ja varmaan 6 eri fysioterapeutilla!

Kinesioteippauksesta innostuneena ostin jopa itsellenikin teippiä. Polven (ja toisenkin) osaan teipata tuosta noin vain. Ja näköjään tenniskyynärpäänkin (en tajua mistä on tullut? ehkä kun muksu nukkui käteni päällä).
Kokeilin teipata jopa 2 ihmisen niska-hartia alueen, ja heilläkin olo heti helpottui! Youtubesta vain ohjetta kehiin. Tosi kätevää tuo kinesioteippaus!
Särkylääkkeistä sentään olen luopunut, kun siskoni antoi kokeiltavaksi msm-jauhetta. Ja nyt tuntuu että polvituen saan myös nakata menemään. Ilman kinesioteippaustakin kokeilin olla, mutta sitten alkoi olemaan hirveät tuskat, joten se ei onnistukkaan noin vain! :(

Ainiin piti kertomaan mahtavasta asiasta, mitä minulle tapahtui tässä vähän aikaa sitten.
Pitkään olen harkinnut taas polkkaa, vinolla otsiksella.
Ja kun olin varaamassa aikaa ammattiopistolle, niin tuli tekstiviesti samana päivänä että: haluatko swartzkopf-hiusmalliksi, ja parinpäivän päästä on valintatilaisuus että kuka pääsee?
No, voihan totta Mooses! Ajattelin että vaikkei minua valitttaisikaan, niin ainakin saan jonkun kivan tuotteen mukaan. Noh..
Menin Swartzkopf-hiusmalli valinta tilaisuuteen. Ja ylläripylläri:
Ne valitsi minut (ja toki muitakin :) )monesta ehdokkaasta!
Ammattilaiset ( 2miestä!?) sitten valitsivat sopivamman ja pukevimman kampauksen minulle: Moderni polkka. Jas trendikkäät värit. Edessä 2 eri vaaleaa ja takana kuparinväristä.
Ja lisäksi sain kassillisen hiustuotteita! :)
Sepä tässä onkin kummallista että kerroin heille, että saavat tehdä mitä ihan mitä haluavat tukalleni, ja hyö valitsivat juuri polkan! Kyllä tosi ammattilainen tietää mikä sopii! :D
4 kommenttia:

 1. Hieno kampaus!
  Ja tosi kurja tuo polvi. =/

  VastaaPoista
 2. Vielä olisi tori.fi.

  Tosi hyvä leikkaus ja värit. Nythän me ollaan melkein samikset. Itse leikkautin helmikuussa otsatukan. Ja hienoa, että polvet ovat paranemaan päin.

  VastaaPoista
 3. mistä löysit sen ohjeen kondromalasian aputeippaukseen? :)

  - tiia

  VastaaPoista
 4. Esimerkiksi tässä paras: https://www.youtube.com/watch?v=N8lWTQsMKJo
  tai: https://www.youtube.com/watch?v=HdBD268zoY0
  Ohjeita on tosiaan monia noittenkin lisäksi.:)
  Polven kinesio teippauksissa on vain se, että kovasti pitää harjoitella. Ja polvi ei ole mikään helppo laittaa. Jos vähänkin tuntuu jollain lailla pahalta, niin teippaukset poistetaan heti.

  Itse en ole tarvinnut parin kuukauden aikana teippauksia. Nyt taas pitää opetella laittamaan oikein.
  Olen huomannut että kun jättää päivittäiset jalannostot, niin polvi menee ihan järkyttävään kuntoon erittäin nopeasti. :(

  VastaaPoista